Tønsberg Triathlonklubb

Tønsberg Triathlonklubb

Cedrik og Sebastian sammen på jr landslaget

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 6. Jan 2019

Gratulere til Sebastian Wernersen som nå er en del av Juniorlandslaget i triatlon 🇳🇴😀. Han har stått på over lang tid og bygger stein på stein. Landslaget har dermed to juniorutøvere fra Tønsberg 👏🏻👏🏻 (Cedrik Bakke Christophersen kom inn på laget i fjor). Visste du forresten at Sebastian kjørte helt fra Husøy til Husvik midt på vinteren (i 10cm snø) med airwheel - bare for å løpe bakkeintervall 🥇.

https://www.triatlonforbundet.no/…/sebastian-wernersen-beg…/Hyggeligt møte

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 16. Des 2018

Etter et godt møte mellom oss i Tønsberg Triathlonklubb og Frode og Anni Vittersø, er vi glade for å kunne legge gamle konflikter bak oss. Flere ting kunne blitt håndtert bedre av begge parter, og konfliktområdene burde vært ryddet opp i for lang tid siden. Partene beklager at så ikke har skjedd. Veldig mange i klubben har lagt, og legger ned, en betydelig frivillig innsats, noe Anni og Frode også gjorde i mange år.Vi er glade for at vi nå kan legge dette bak oss, se fremover, og ønske hverandre lykke til videre.


7-fjellstur - informasjon til deltakere

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 19. Okt 2018

Her finner dere viktig informasjon om 7-fjellsturen som arrangeres 27/10-18. Alle som skal delta, eller vurderer å delta, bør lese igjennom dette dokumentet.


Informasjon til deltakere 2018.pdf
7-fjellstur i Tønsberg - hyggelig mosjonsløp for alle

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 27. Sep 2018

Navnet skjemmer ingen. Fjellene er kanskje ikke like høye og bratte som de i Bergen, men åsene i Undrumsdal og Brekkeskogen er det heftigste fjellområdet i Tønsberg. De ligger nord-vest mot Re, og turen er mer enn tøff nok! 


Når og hvor?


Årets 7-fjellstur avholdes lørdag 27 oktober. Start for løp med tidtaking  kl. 12.oo, (Mosjonsklassen starter kl 11:00) på Barkåker gamle jernbanestasjon (nå Kiwi). Gratis og åpent for alle. Du deltar på egen risiko og ansvar. Kun en drikkestasjon, ved gamle E18 ca halvveis.

Vi kan ikke parkere på parkeringsplassen til Kiwi, men vi kan parkere ved idrettsbanen og skolen. Kan også parkere hos Visma.

Påmelding


Meld deg på her. https://www.webscorer.com/register?raceid=147169

Arrangementet er gratis, men vi oppfordrer alle deltakere til å støtte Stiftelsen Aktiv mot kreft ved å vippse valgfritt beløp til nr: 10191. Merk innbetaling med "7-fjellstur". Les mer om Aktiv mot krefts arbeid på aktivmotkreft.no.
Velkommen til klubbmesterskap og medlemsfest!

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 21. Aug 2018

ÅPENT KLUBBMESTERSKAP

Lørdag 15.september er det duket for årets klubbmesterskap. Distansen er sprint, i samme løype som Tønsbergdysten. 

Starten går kl. 14:00. Registrering og utdeling av startnummere forgår på Ringshaugstranda fra kl. 13:00.

Påmelding i arrangement på Facebook. Vi setter pris på rask påmelding, slik at vi får oversikt over ca. antall deltagere. Fint om du også melder deg på i vårt halvmanuelle tidtakersystem på denne linken

https://www.webscorer.com/register?raceid=147955 


MEDLEMSFEST

Samme dato, kl 19:00, arrangerer vi medlemsfest på Tollboden, Tønsberg brygge. Det vil bli servert velkomstdrikke, tapas og kaffe (pris 350 kr). Påmelding er bindende og gjøres i arrangement på klubbens Facebookside. 

Foreløpig påmeldingsfrist til festen er 1.september. Det for at vi må være et visst antall påmeldte for å avholde festen. 


Velkommen!Levert av IdrettenOnline