Tønsberg Triathlonklubb

Tønsberg Triathlonklubb

7-fjellstur - informasjon til deltakere

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 19. Okt 2018

Her finner dere viktig informasjon om 7-fjellsturen som arrangeres 27/10-18. Alle som skal delta, eller vurderer å delta, bør lese igjennom dette dokumentet.


Informasjon til deltakere 2018.pdf
7-fjellstur i Tønsberg - hyggelig mosjonsløp for alle

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 27. Sep 2018

Navnet skjemmer ingen. Fjellene er kanskje ikke like høye og bratte som de i Bergen, men åsene i Undrumsdal og Brekkeskogen er det heftigste fjellområdet i Tønsberg. De ligger nord-vest mot Re, og turen er mer enn tøff nok! 


Når og hvor?


Årets 7-fjellstur avholdes lørdag 27 oktober. Start for løp med tidtaking  kl. 12.oo, (Mosjonsklassen starter kl 11:00) på Barkåker gamle jernbanestasjon (nå Kiwi). Gratis og åpent for alle. Du deltar på egen risiko og ansvar. Kun en drikkestasjon, ved gamle E18 ca halvveis.

Vi kan ikke parkere på parkeringsplassen til Kiwi, men vi kan parkere ved idrettsbanen og skolen. Kan også parkere hos Visma.

Påmelding


Meld deg på her. https://www.webscorer.com/register?raceid=147169

Arrangementet er gratis, men vi oppfordrer alle deltakere til å støtte Stiftelsen Aktiv mot kreft ved å vippse valgfritt beløp til nr: 10191. Merk innbetaling med "7-fjellstur". Les mer om Aktiv mot krefts arbeid på aktivmotkreft.no.
Velkommen til klubbmesterskap og medlemsfest!

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 21. Aug 2018

ÅPENT KLUBBMESTERSKAP

Lørdag 15.september er det duket for årets klubbmesterskap. Distansen er sprint, i samme løype som Tønsbergdysten. 

Starten går kl. 14:00. Registrering og utdeling av startnummere forgår på Ringshaugstranda fra kl. 13:00.

Påmelding i arrangement på Facebook. Vi setter pris på rask påmelding, slik at vi får oversikt over ca. antall deltagere. Fint om du også melder deg på i vårt halvmanuelle tidtakersystem på denne linken

https://www.webscorer.com/register?raceid=147955 


MEDLEMSFEST

Samme dato, kl 19:00, arrangerer vi medlemsfest på Tollboden, Tønsberg brygge. Det vil bli servert velkomstdrikke, tapas og kaffe (pris 350 kr). Påmelding er bindende og gjøres i arrangement på klubbens Facebookside. 

Foreløpig påmeldingsfrist til festen er 1.september. Det for at vi må være et visst antall påmeldte for å avholde festen. 


Velkommen!Informasjon til deltakere i Kystleden Halvmaraton 18/8-18

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 13. Aug 2018

Viktig informasjon til alle som skal delta på Kystleden Halvmaraton lørdag 18/8-18.


Kystleden Halvmaraton - Informasjon.pdfNM Sølv og Gull i Supersprint - for en tur til Haugesund!

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 10. Jun 2018

Samtidig som vi hadde Tønsbergdysten hjemme ble det arrangert både Supersprint Cup og NM Sprint Junior i Haugesund. Her var Tønsberg Triathlonklubb representert med fem utøvere. 

Jesper Hammelow-Berg Skelland, Tinus Bergh Pedersen og Sebastian Wernersen deltok i Supersprint som består av 375 meter svømming, 10 km sykkel og 2,5 km løping. Sebastian tok komandoen fra start og ledet etter svømmingen. Ut på sykkel lå han i en gruppe med 3 andre, men ut på løp avgjorde han med et solid rykk og la alle andre bak seg. Det ble en vel fortjent seier til Sebastian som stadig leverer gode resultater. Jesper gjorde en god svøm, men fikk det litt tungt videre i løpet og ender på en 9. plass. Tinus kom opp av vannet rett bak Jesper, men kom forbi på sykkel, avanserte videre på løp og kom inn på en flott 5. plass.

NM Sprint Junior:
Mange hadde gledet seg til årets NM for Junior og muligheten til å møte de beste i landet.
Fra vår klubb var Fannar Thor Heiduson og Cedrik Bakke Christophersen klare til kamp. Cedrik er første års junior og ny i Sprint distansen som er 750 meter svøm, 20 km sykkel og 5 km løp. Soleklar favoritt var Vetle Bergsvik Thorn som er fra Bergen, er siste års junior og en av landes beste triathleter. Som ventet tok Vetle ledelsen fra start og fikk en god luke bak seg. Etter han kom Cedrik og Erik opp av vannet. De har konkurrert tett igjennom hele fjoråret og kunne igjen presse hverandre under hele løpet. Ut på løp klarte Cedrik og få en luke og økte avstand inn mot mål. Dermed kunne Cedrik juble over et NM-Sølv og en veldig godt gjennomført løp. Fannar fikk det litt tungt på svøm og havnet litt bakpå. Han måtte jobbe hardt videre for å ta igjen utøvere på sykkel og løp. Fannar ender på en 7. plass og vet at han kan ta steg opp på listen med litt forbedring på svømmedelen.


Haugesund har vist seg fra sitt beste, med sol, varme og en tøff konkurranse.
Neste helg skal det konkurreres igjen og da står HoveTri i Arendal for tur.
Vi gleder oss!!

Foto: Mikal Iden
Levert av IdrettenOnline