Tønsberg Triathlonklubb

Tønsberg Triathlonklubb

7-fjellsturen gjennomført i strålende vær

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 28. Okt 2017

Det var mange smilende ansikter i målområdet :-) Klubben fikk mange gode tilbakemeldinger, både på arrangement og løype. Det er hyggelig å kunne tilby et gratis løp som er åpent for alle. Det skal vi fortsette med!

Dette er et mosjonsløp hvor alle er vinnere! Vi er ikke veldig opptatt av resultater, men de som vil sjekke tiden sin kan gå inn her.

Takk til alle som bidro til at dette ble et flott arrangement. Med Jørn Willy i spissen var det en fin gjeng som sørget for merking av løyper, tidtaking, drikkestasjon, løypesoper, kakebaking, skadetransport og rigging/nedrigging.  7-fjellsturen i morgen - praktisk info

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 27. Okt 2017

Parkering. Husk at vi kan ikke parkere på parkeringsplassen til Kiwi, men vi kan parkere ved idrettsbanen og skolen. Vi kan også parkere hos Visma.

Registrering og etteranmelding. Når du kommer må du registrere deg i sekretariatet og skrive startnummeret ditt på håndbaken. Rop ut nummeret ditt når du kommer i mål, slik at tidtaker for klokket deg inn. Hvis du vil etteranmelde deg gjør du det i sekretariatet. Sekretariatet åpner kl. 11.00 ved Kiwi.

Gule vester. Det er fint om de som kjenner løypa tar på gule vester, slik at de som er usikre på løypa kan følge en gul vest.

Løypa. Løypa er merket med røde og hvite bånd, og noen piler for å markere retning. Hvis du er i tvil om hvor løypa går, løft blikket og se etter båndene.

Forholdene. Det er veldig vått og glatt noen steder, så regn med å bli våt og vær forsiktig. Nevner spesielt et sted i første skogsparti hvor man hopper ned på noen planker – de er ofte ekstremt glatte. Bergene er glatte og enkelte partier med leire er svært glatte.

Drikkestasjon.  Vann og saft serveres når du er halvveis, i det du løper ut på gamle E-18 og svinger nordover

Mobiltelefon. Ta med mobiltelefon i tilfelle du eller andre skulle få problemer eller uhell.7-fjellstur 28 oktober 2017

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 6. Okt 2017

Bli med på årets 7-fjellstur. Gratis, og åpent for alle. Start kl. 12.00 på gamle Barkåker stasjon lørdag 28/10. Les mer om arrangementet her.Klubbmesterskap 2017

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 16. Sep 2017

Etter at det hadde regnet i 10 dager dukket solen frem, og forholdene for årets klubbmesterskap kunne ikke vært bedre. 18 grader på land, 16 grader i vannet, lett bris fra nordøst, strålende sol, ingen bølger og ingen maneter :-)

26 medlemmer fullførte i bra stil. Mange smilende ansikter i målområdet. God støtte fra ivrige supportere :-) Resultatene finner dere her.

Tusen takk til Tone Heggberget og alle dere andre som stilte til dugnad for et flott arrangement. Nå ser vi frem til kveldens medlemsfest!Strålende internasjonal innsats av juniorene våre

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 5. Sep 2017

Lørdag 2/9-17 deltok Tinus, Sebastian, Alf og Cedrik i SuperSprint i Fredricia/Danmark.  En proff og artig konkurransehelg i mange disipliner. Vi er spente og kjenner ikke de andre som stiller til start på samme måte som hjemme. På svømming henger Sebastian og Cedrik godt med fra start, men får merke farta til de beste på vei tilbake fra runding. Alf har fortsatt vond skulder og mister litt her. Tinus får også merke at feltet er større og konkurrentene er noen år eldre. Opp fra svøm er Sebastian og Cedrik ca 24 sek bak tetgruppen. Cedrik kommer godt avgårde på sykkel og jager på tetgruppa de første to rundene før han får kontakt. Sebastian blir liggende i gruppe to. Alf klarer etter mye jobb å kjøre seg opp til gruppe to og kommer inn i T2 med Sebastian og en passe stor gruppe. Tinus blir liggende litt bak og må jobbe mye alene. Ut på løp er Cedrik sist ut i en tetgruppe på 5 stk, men gjør et rykk etter 500 meter og får luke. Denne klarer han å kontrollerer inn til mål og vinner, selv om de kom jagende sterkt mot slutten. Sebastian har fått tidsstraff og må stoppe å sone 10 sek straff. Han kommer kjapt igang på løp og fullfører på en fin 7 pl. overall og 2. pl i sin gruppe. Alf får 9 pl. overall og 4. pl i gruppa. Etter solid løp fra Tinus kommer han inn på 16. pl overall og 6 pl. i gruppa. Alle har gjort solide løp og kan si seg god fornøyd! Belønningen er premier, massasje, cola og burger 😊 All grunn til å smile!Powered by: Bloc