Tønsberg Triathlonklubb

Tønsberg Triathlonklubb

Test av tittel

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 15. Feb 2018

sdnfknds kfjds fkjhds kjfjdshf kjdshf kjhds kjfhdskjf hsdkjhfkjdshfkjh jsdhfkjInnkalling til årsmøte i Tønsberg Triathlonklubb

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 25. Jan 2018

Styret innkaller til årsmøte i Tønsberg Triathlonklubb.

Årsmøtet avholdes den 31.01.2018 kl 19:00 på Kompetansebyggeren Vestfold, Nordbyen 40 (Tønsberg).

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter ligger på : http://tonsbergtri.no/p/27133/referater

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Det er laget et arrangement på FB meld deg på her så vet vi hvor mye pizza vi skal kjøpe J

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret7-fjellsturen gjennomført i strålende vær

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 28. Okt 2017

Det var mange smilende ansikter i målområdet :-) Klubben fikk mange gode tilbakemeldinger, både på arrangement og løype. Det er hyggelig å kunne tilby et gratis løp som er åpent for alle. Det skal vi fortsette med!

Dette er et mosjonsløp hvor alle er vinnere! Vi er ikke veldig opptatt av resultater, men de som vil sjekke tiden sin kan gå inn her.

Takk til alle som bidro til at dette ble et flott arrangement. Med Jørn Willy i spissen var det en fin gjeng som sørget for merking av løyper, tidtaking, drikkestasjon, løypesoper, kakebaking, skadetransport og rigging/nedrigging.  7-fjellsturen i morgen - praktisk info

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 27. Okt 2017

Parkering. Husk at vi kan ikke parkere på parkeringsplassen til Kiwi, men vi kan parkere ved idrettsbanen og skolen. Vi kan også parkere hos Visma.

Registrering og etteranmelding. Når du kommer må du registrere deg i sekretariatet og skrive startnummeret ditt på håndbaken. Rop ut nummeret ditt når du kommer i mål, slik at tidtaker for klokket deg inn. Hvis du vil etteranmelde deg gjør du det i sekretariatet. Sekretariatet åpner kl. 11.00 ved Kiwi.

Gule vester. Det er fint om de som kjenner løypa tar på gule vester, slik at de som er usikre på løypa kan følge en gul vest.

Løypa. Løypa er merket med røde og hvite bånd, og noen piler for å markere retning. Hvis du er i tvil om hvor løypa går, løft blikket og se etter båndene.

Forholdene. Det er veldig vått og glatt noen steder, så regn med å bli våt og vær forsiktig. Nevner spesielt et sted i første skogsparti hvor man hopper ned på noen planker – de er ofte ekstremt glatte. Bergene er glatte og enkelte partier med leire er svært glatte.

Drikkestasjon.  Vann og saft serveres når du er halvveis, i det du løper ut på gamle E-18 og svinger nordover

Mobiltelefon. Ta med mobiltelefon i tilfelle du eller andre skulle få problemer eller uhell.7-fjellstur 28 oktober 2017

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 6. Okt 2017

Bli med på årets 7-fjellstur. Gratis, og åpent for alle. Start kl. 12.00 på gamle Barkåker stasjon lørdag 28/10. Les mer om arrangementet her.Powered by: Bloc