Tønsberg Triathlonklubb

Tønsberg Triathlonklubb

Vaktplan for Tønsbergdysten Triatlon

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 27. Mai 2018

Vedlagt liste viser vaktplanen for arrangementet. 

Her finner du foreløpig vaktplan for Tønsbergdysten: Tønsbergdysten Triatlon - Vaktplan.pdf. Der det står et ? mangler vi en vakt/funksjonær. Skriv i kommentarfeltet på Facebook-gruppa hvilken vakt du eller noen i familien vil ha :-) Alternativt kan du sende en epost til arrangement@tonsbergtri.no. 

Her finner du en oversikt over de forskjellige sykkelvaktene og hvor det skal skiltes langs veien: Tønsbergdysten - hvor skal sykkelvaktene stå.doc 

Det er forventet at de som skal være med på arrangementet hjelper til med rigging og rydding.

Minner om at de som skal være vakter i sykkelløypa må ha gjennomført det obligatoriske løypevaktkurset.

Sykkelløypa i Tønsbergdysten Triatlon er ny

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 22. Mai 2018

Mange har sikkert fått med seg at sykkelløypa i Tønsbergdysten Triatlon er endret. Det er spesielt to grunner til at vi har gjort denne endringen. Den første er at vi ønsket sykkelløypa bort fra fylkesveien og inn i et roligere område. Det blir mindre trafikk og sikkerheten kan ivaretas på en bedre måte. Den andre grunnen er at vi ønsket en tur/retur løype, slik at deltakerne kan se hverandre i løypa.

Løypa er småkupert og går i landlige omgivelser. De første to kilometerne går langs kysten til Skallevold. Så svinger man venstre opp mot Brekke. Når man kommer opp til Åsgårdstrandsveien (fylkesvei) svinger man til høyre, sykler noen hundre meter og tar av til venstre mot Karpinen. Ved Karpinen tar man til høyre og sykler til enden av veien (gamle Rom skole). Der svinger man venstre. Sykler så snaue 2 kilometer før man kommer til vendingspunktet. Deretter sykler man samme vei tilbake.

Vendingspunktet er merket i asfalten med "TD - 10" og en hvit strek.


Her er link til et Google kart. Der kan dere se alle detaljene.

https://www.google.com/maps/d/...
Levert av IdrettenOnline