Kystleden halvmaraton

Vi inviterer alle til mosjonsløp lørdag 18. august 2018 kl. 13.00. Kystleden halvmaraton gjennomføres for 9.gang i fantastiske omgivelser på kyststien mellom Horten og Tønsberg.

Løpet inngår i Tønsbergtrippelen sammen med Ringshaugdysten Triatlon og Ringshaugsvømmen. Se egne sider for disse arrangementene.

Er dette noe for meg?

Dette er et løp for alle, enten du vil konkurrere mot de raskeste i din aldersklasse, eller bare ønsker å løpe en tur med venner i fantastiske omgivelser. Ta en titt på bildene fra arrangementet i 2017, så ser du hvor fint og gøy dette er. Bilder fra start og løypa finner du her. Bilder fra målområdet finner du her

Barneløp

Det gjennomføres et enkelt barneløp på stranda i målområdet mens hovedløpet er i gang. Løpet er gratis. Alle som fullfører får en medalje.

Påmelding og priser

Trykk på linken øverst i høyre hjørne, alternativt på denne: Lenke. Husk å krysse av for transport hvis du ønsker det.

Priser

  • 350 kroner frem til 30/4-18
  • 420 kroner fra 1/5-18 til 8/8-18
  • 490 kroner fra 9/8-18 til løpsstar

Hvis du melder deg på Tønsbertrippelen kan du spare noen kroner - se her.

Bilder 

Bilder fra løypa finner du her.

Bilder fra arrangementet 2017, fra startområdet og ute i løypa, finner du her.

Bilder fra arrangementet 2017, fra målområdet, finner du her..

Lisens

Løpet er lisensfritt.

Transport

Hvis du ønsker å ta buss fra Ringshaugstranda til Horten før start kan du bestille billett når du melder deg på (75 kroner). Det vil også selges et begrenset antall bussbilletter på stedet, men vi kan kun garantere plass til de som har forhåndskjøpt billett.

Det settes ikke opp returbuss fra Ringshaugstranda til Horten etter løpet.

Bagasje

Vi har biler som kan ta med evt. bagasje fra start- til målområdet. Vi oppfordrer alle til å pakke lett, og pakke i plast hvis du har ting som ikke tåler regn. Bagasjen blir tilgjengelig rett ved målområdet.   

Tidtaking

Alle startnummer inneholder en tidtakerbrikke. Tiden starter når du passerer startstreken. Det blir organisert puljer ut fra forventet sluttid. Du vurderer selv hvilken pulje du bør starte i. Puljene vil sannsynligvis startes med ca. 1 minutts mellomrom for å få bedre spredning på løperne de første kilometerne.

Drikkestasjoner

Det er 4 drikkestasjoner hvor det serveres vann og rød saft. Drikkestasjonene finner du her:

  • Drikkestasjon 1 – Borre familiecamp (ca. 4 km)
  • Drikkestasjon 2 – Fekjær busstopp (ca. 9 km)
  • Drikkestasjon 3 – Esso parkeringsplass (ca. 14 km)
  • Drikkestasjon 4 – Skallevold (ca. 17 km) 

Premiering

Medaljer til alle som fullfører løpet. Premiering av de tre beste i hver klasse. 

Løypebeskrivelse

Start ved Linden Senter i Horten (ca. 80 m syd for billettluka til Bastøferga), kyststi langs vannet- runding kiosk ved Steinbrygga - ut av skogen ved renseanlegget i Åsgårdstrand Nord (6 km) - runding Munchs Hus og ned på brygga - langs denne og ut på RV 311 v.s. - inn på sykkelsti ved Saltkopp (10km) - over RV 311 ved Bliksekilen opp i Essoskogen og gjennom denne - på sti bak Karlsvik Gård (sjøside) - ut ved Karlsvika (16km) - Skallevold badestrand - en kort lengde på veien - vei inn til mot lille Afrika - sti og 60 m (19km) rullesteinsparti - kortveien rundt Odden og gangveien bort til Furustrand. Stranda tilbake til mål på Ringshaugodden.

Underlaget er variert. Litt asfalt, fine brede stier i skogen, noe smalere sti med stein og røtter og et kort rullesteinsparti. Løypa er flat, men har en bratt bakke der man løper inn i Essoskogen.      

Løypekart finner du her: Lenke        

Info

Følg Kystleden på Facebook for bilder og siste nytt.

Tidligere resultater

Spørsmål og tilbakemeldinger

Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger er det fint om du sender en epost til arrangement@tonsbergtri.no, eller kontakter oss via Facebook.


Powered by: Bloc