Bytri 2017 avlyses

Bytri er et omfattende og komplekst arrangement. Selv med et enklere løypevalg ville Bytri medført stengte veier deler av dagen, og med få deltagere blir ulempene for andre større enn gleden for de som deltar og ser på. Basert på antall påmeldte pr. 19. juni velger derfor Tønsberg Triathlonklubb å avlyse årets Bytri. Alle påmeldte vil få refundert deltageravgiften

Vi opplever at antallet triatlonkonkurranser øker samtidig som interessen blant folk flest synes å være litt mindre. Vannkvaliteten har fått stor oppmerksomhet, og vi har respekt for at mange kvier seg for å melde seg på når det senest forrige uke ble målt for høye verdier i området mellom Rakkevik og Rosanes.

Vi vil evaluere fremtiden for Bytri. Arbeidet med Bytri har gitt nyttige erfaringer som klubben tar med seg videre i andre arrangement. Ringshaugdysten er en tradisjonsrik triatlonkonkurranse som ble gjennomført i flotte rammer søndag 18. juni. Det er et vesentlig enklere arrangement og vi tar sikte på å utvide Ringshaugdysten neste år. I tillegg arrangerer vi Kystleden halvmaraton i samarbeid med Oseberg Skilag 19. august.

Takk til de som meldte seg på, eller på annen måte så frem til Bytri. Vi beklager at det ikke blir Bytri i år men satser på at vi finner en annen anledning til å svømme, sykle og løpe med dere. Ha en sprek sommer!
Vi ønsker alle nye og tidligere deltakerne på Bytri i Tønsberg velkommen en triatlonfest i triatlon- og sommerbyen Tønsberg.

Den 12. august er det igjen duket for Bytri i hjertet av Tønsberg. Vi gjør noen nødvendige endringer for å bedre opplevelsen for både for deltakere, arrangører og ikke minst for publikum og næringsdrivende. Arrangementet er tilbake i sin opprinnelige form, tilpasset mosjonister og arrangert på dugnad, med en enklere rigg i en mer nærings- og publikumsvennlig trasé. Les mer om Bytri her.

bytri

Levert av IdrettenOnline