Kystleden halvmaraton 2020


Hei alle løpevenner,


Det blir ikke noe tradisjonelt Kystleden Halvmaraton løp i år, men vi setter opp et virtuelt løp i stedet. Håper flest mulig blir med på det!

Løpet er gratis! Klubben merker løypa i løpet av uke 40 med røde og hvite sperrebånd.

Her er litt informasjon om hvordan løpet gjennomføres.

 • Meld deg på løpet her: https://signup.eqtiming.com/?Event=tbtriatlon
 • Løypa er den samme som den alltid har vært. Du finner informasjon om løypa her: http://tonsbergtri.no/p/27066/kystleden
 • Du gjennomfører løpet i perioden fra lørdag 3/10 til og med søndag 11/10. Du kan løpe når du vil i denne perioden.
 • Du må gjerne løpe alene, men hvis du løper sammen med noen må du huske på smittevernsreglene (https://helsenorge.no/koronavirus)!
 • Når du har løpt går du inn på profilen din på www.eqtiming.no og registrer resultatet. Vi stoler på at du registrer riktig tid 😊
 • Etter 11/10 vil vi publisere resultatlister og vinnere av uttrekkspremier på Facebook. Det blir ikke premiering av vinnere eller klassevinnere i år, kun uttrekkspremier.

Vi håper dette er et lite plaster på såret, og at alle møter til start neste år. Da satser vi på en tradisjonell gjennomføring med fellesstart i Horten 😊

Tønsberg Triathlonklubb er stolte av å samarbeide med Kirkens Bymisjon og deres satsing mot idrett for barn.

Løpet er gratis men du kan gi et frivillig startkontingent her på Spleis.Hilsen styret i Tønsberg Triathlonklubb


ORIGINAL INFORMASJON OM KYSTLEDEN

Kystleden halvmaraton gjennomføres for 11. gang i fantastiske omgivelser på kyststien mellom Horten og Tønsberg. Dette er et løp for alle, enten du vil konkurrere mot de raskeste i din aldersklasse, eller bare ønsker å løpe en tur med venner i fantastiske omgivelser.

Er dette noe for meg?

Dette er et løp for alle, enten du vil konkurrere mot de raskeste i din aldersklasse, eller bare ønsker å løpe en tur med venner i fantastiske omgivelser. Ta en titt på bildene fra arrangementet i 2017, så ser du hvor fint og gøy dette er. Bilder fra start og løypa finner du her. Bilder fra målområdet finner du her


Barneløp - utgår

Det har vært liten interesse for barneløpet de siste årene, så barneløpet utgår i år.

Påmelding og priser

Trykk på linken øverst i høyre hjørne, alternativt på denne: Lenke. Husk å krysse av for transport hvis du ønsker det.

Priser

 • 350 kroner frem til 30/4-20
 • 450 kroner fra 1/5-20 til 31/7-20
 • 550 kroner fra 1/8-20 til løpsstar

Hvis du melder deg på Tønsbertrippelen kan du spare noen kroner - se her.

Utdeling av startnummer 

Du kan hente startnummer hos vår samarbeidspartner Olympia Sport fredag 21/8 kl. 15-18. Hvis du ikke har anledning til det, kan du også hente startnummer i sekretariatet før start. Møt i tilfelle opp i god tid.

Bilder 

Bilder fra løypa finner du her.

Bilder fra arrangementet 2017, fra startområdet og ute i løypa, finner du her.

Bilder fra arrangementet 2017, fra målområdet, finner du her..

Lisens

Løpet er lisensfritt.

Mosjonsklassen

Kystleden har i alle år hatt en mosjonsklasse uten tidtaking. Du kan starte en time før den ordinære starten. De som er påmeldt mosjonsklassen uten tidtaking kan dermed velge om de vil starte en time før de andre, eller om de vil starte sammen med de andre. Hvis man ønsker å gå løypa, eller løpe veldig rolig, oppfordrer vi til å starte en time før de andre. Drikkestasjoner og opplegget ellers ser det samme, men du vil oppleve mer liv i løypa, og mange av de andre løperne når de kommer løpende forbi i full fart. Hvis du er i tvil om dette er moro eller ikke – sjekk ut alle de fornøyde ansiktene i bildeserien fra Kystleden 2017 (https://www.facebook.com/pg/Kystleden/photos/?tab=album&album_id=1670170236327588). Velkommen til høstens vakreste eventyr!

Transport

Hvis du ønsker å ta buss fra Ringshaugstranda til Horten før start kan du bestille billett når du melder deg på (75 kroner). Det vil også selges et begrenset antall bussbilletter på stedet, men vi kan kun garantere plass til de som har forhåndskjøpt billett.

Det settes ikke opp returbuss fra Ringshaugstranda til Horten etter løpet.

Bussene er på Ringshaugstranda kl. 11.00 og går når de er fulle. Den siste bussen går senest kl. 11.30.

Bagasje

Vi har biler som kan ta med evt. bagasje fra start- til målområdet. Vi oppfordrer alle til å pakke lett, og pakke i plast hvis du har ting som ikke tåler regn. Merk bagasjen med navnet ditt. Bagasjen blir tilgjengelig rett ved målområdet.   

Tidtaking og start

Alle startnummer inneholder en tidtakerbrikke. Tiden starter når du passerer startstreken. Det blir organisert puljer ut fra forventet sluttid. Du vurderer selv hvilken pulje du bør starte i. Puljene vil starte med 2 minutters mellomrom for å få bedre spredning på løperne de første kilometerne.

Drikkestasjoner

Det er 4 drikkestasjoner hvor det serveres vann og rød saft. Drikkestasjonene finner du her:

 • Drikkestasjon 1 – Borre familiecamp (ca. 4 km)
 • Drikkestasjon 2 – Fekjær busstopp (ca. 9 km)
 • Drikkestasjon 3 – Esso parkeringsplass (ca. 14 km)
 • Drikkestasjon 4 – Skallevold (ca. 17 km) 

Premiering

Medaljer til alle som fullfører løpet.Premiering av klassevinnere, og uttrekkspremier. 

Løypebeskrivelse

Start ved Linden Senter i Horten (ca. 80 m syd for billettluka til Bastøferga), kyststi langs vannet- runding kiosk ved Steinbrygga - ut av skogen ved renseanlegget i Åsgårdstrand Nord (6 km) - runding Munchs Hus og ned på brygga - langs denne og ut på RV 311 v.s. - inn på sykkelsti ved Saltkopp (10km) - over RV 311 ved Bliksekilen opp i Essoskogen og gjennom denne - på sti bak Karlsvik Gård (sjøside) - ut ved Karlsvika (16km) - Skallevold badestrand - en kort lengde på veien - vei inn til mot lille Afrika - sti og 60 m (19km) rullesteinsparti - kortveien rundt Odden og gangveien bort til Furustrand. Stranda tilbake til mål på Ringshaugodden.

Underlaget er variert. Litt asfalt, fine brede stier i skogen, noe smalere sti med stein og røtter og et kort rullesteinsparti. Løypa er flat, men har en bratt bakke der man løper inn i Essoskogen.      

Google løypekart med bilder finner du her: Lenke        

Info

Følg Kystleden på Facebook for bilder og siste nytt.

Tidligere resultater

Spørsmål og tilbakemeldinger

Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger er det fint om du sender en epost til arrangement@tonsbergtri.no, eller kontakter oss via Facebook.
Levert av IdrettenOnline