7-fjellstur i Tønsberg - hyggelig mosjonsløp for alle


Navnet skjemmer ingen. Fjellene er kanskje ikke like høye og bratte som de i Bergen, men åsene i Undrumsdal og Brekkeskogen er det heftigste fjellområdet i Tønsberg. De ligger nord-vest mot Re, og turen er mer enn tøff nok! Ta en titt på bildene fra løpet i 2018. De finner du her.

Lurer du på om dette er noe for deg? Da er svaret JA😉

Høstens Lokale eventyrløp, 7-fjellstur i Tønsberg - dette er for alle, enten du går eller løper!

Arrangementet er gratis, men vi oppfordrer alle deltakere til å støtte Pusterommet ved Sykehuset i Vestfold ved å vippse valgfritt beløp til nr: #22015. Dette er klubbens Vipps nummer, men beløpet som kommer inn vil gå uavkortet til Pusterommet. Merk innbetaling med "7-fjellstur". Les mer om Pusterommet her

For å holdet arrangementet Covid 19 sikkert blir det ingen fellesstart. Løypa er ferdig merket fredag kveld og vi oppfordrer alle til å ta turen i løpet av dagen 24 oktober og holde god avstand i løypa. Vi oppfordrer alle til å melde seg på, de som vil ha tid og komme på resultatlisten legger inn tiden selv.

Viktig for alle som vil ha tid !!! Du må lage en bruker i Webscorer slik at du får mulighet til å legge inn tiden selv, dersom du allerede er påmeldt uten bruker ber vi deg om å anmelde deg, lage bruker og så melde deg på igjen!
Mosjonsklasse og løp med tidtaking

Dette er et løp for alle som liker å gå eller løpe. Hvis du ønsker å gå, melder du deg på mosjonsklassen. Denne klassen er uten tidtaking. Hvis du vil løpe på tid, melder du deg på løp med tidtaking. Mange av de som løper går lange strekk innimellom, for løypa er relativt kupert.

Når og hvor?

Neste 7-fjellstur avholdes lørdag 24 oktober 2020. Løpet starter ved Kiwi på Barkåker. Adressen er Barkåkerveien 47, 3157 Barkåker . 

For å holdet arrangementet Covid 19 sikkert blir det ingen fellesstart. Løypa er ferdig merket fredag kveld og vi oppfordrer alle til å ta turen i løpet av dagen 24 oktober og holde god avstand i løypa.

Vi oppfordrer alle til å melde seg på, de som vil ha tid og komme på resultatlisten legger inn tiden selv.

Viktige tider(Gjelder ikke 2020)

Sekretariatet åpner ved Kiwi kl. 10.00.

Drikkestasjonen i løypa ved gamle E18 er åpen fra 11.30 til 14.00.

Målområdet rigges ned kl. 15.30, så alle som vil har registrert tid må være i mål før det.

Påmelding

Arrangementet er gratis, men vi oppfordrer alle deltakere til å støtte Pusterommet ved Sykehuset i Vestfold ved å vippse valgfritt beløp til nr: #22015. Dette er klubbens Vipps nummer, men beløpet som kommer inn vil gå uavkortet til Pusterommet. Merk innbetaling med "7-fjellstur". Les mer om Pusterommet her


I 2019samlet vi inn over 54 000 kroner - helt fantastisk!

Meld deg på Mosjon uten tidtaking her: https://www.webscorer.com/register?raceid=202881

Meld deg på Løp med tidtaking her:  https://www.webscorer.com/register?raceid=202880

Løypebeskrivelse

Løypa er ca. 14,1 km lang og det er totalt ca. 400 høydemeter. Det er vanskelig å finne frem hvis man ikke er kjent, men løypa vil være godt merket. Første halvdel av løypa er veldig kupert. Du må regne med litt klatring :-) Det er mye stein og røtter, og på høsten er det ofte vått og litt gjørmete. På stien over første toppen hopper man ned på noen treplanker, og de er som regel veldig glatte. Vær forsiktig! Det er lurt å ha sko med godt grep.


Strava route: https://www.strava.com/routes/15336872

Strava segment: https://www.strava.com/segments/18767460 

Gpx-fil: 7-fjellstur - Tønsberg Triathlonklubb.gpxResultater og løyperekorder

Løyperekorden for herrer: Fredrik Vedvik, 2018, tid 1.06.05.

Løyperekord for damer: Marthine Barth Jacobsen, 2018, tid 1.16.41.

Resultater fra tidligere år:

Praktisk informasjon til deltakere

Ansvar. Du deltar på eget ansvar og med egen forsikring. Det kreves ingen lisens for å delta.

Parkering. Vi kan ikke parkere på parkeringsplassen til Kiwi, men vi kan parkere ved idrettsbanen og skolen. Vi kan også parkere hos Visma. Siden vi blir mange i år vil vi anbefale alle å være ute i god tid. Avtal gjerne å kjøre med andre, slik at det ikke blir så mange biler.

Startnummer. Etter at påmeldingen er stengt (fredag 23/10 kl. 20.00), vil vi lage startliste og publisere den. Fint om du sjekker listen, og finner ut hvilket startnummer du har. 

Etteranmelding. Det er mulig å etteranmelde seg, men vi håper flest mulig melder seg på innen kl. 20 fredag. Sekretariatet åpner kl. 10.00 ved Kiwi. Alle som skal gå/løpe må registrere seg i sekretariatet, og få utdelt startnummer.

Puljer og oppstilling. De som er påmeldt mosjonsklassen kan starte når de vil i perioden 10.00 til 11.00. De som skal løpe på tid starter kl. 12. Det er ikke delt opp i puljer, så det er viktig at de som mener de løper fort og er opptatt av plassering stiller seg først i startfeltet.

Startområdet. Vi blir som sagt mange deltakere. Det er viktig at vi tar hensyn til det lokale næringslivet, slik at folk kommer inn og ut på Kiwi, den lokale kafeen osv.

Målgang. Vi kommer til å lage en smal trakt inn mot mål, slik at alle passerer tidtaker.  Målområdet stenger og rigges ned kl. 15.30. Hvis du kommer i mål etter det vil det ikke være noen der å ta deg imot ...

Premiering. Premien er gleden av å ha fullført løpet 😊, og en liten kakebit.

Løypa. Løypa er merket med røde og hvite bånd, og noen piler for å markere retning. Hvis du er i tvil om hvor løypa går, løft blikket og se etter båndene.

Forholdene. Det kan være veldig vått og glatt noen steder, så regn med å bli våt og vær forsiktig. Nevner spesielt et sted i første skogsparti hvor man hopper ned på noen planker – de er ofte ekstremt glatte. Bergene er glatte, og enkelte partier med leire er svært glatte.

Drikkestasjon. Vann og saft serveres når du er halvveis, i det du løper ut på gamle E-18 og svinger nordover. Drikkestasjonen er åpen fra 11.30 til 14.00. Du vil også få saft når du kommer i mål.

Søppel. Hvis du har med gels eller andre ting må du ikke kaste søppel i naturen. Ta det med til drikkestasjonen eller til målområdet.

Mobiltelefon. Ta med mobiltelefon i tilfelle du eller andre skulle få problemer eller uhell.

Løypesoper. Vi kommer til å ha løypesoper bak siste løper.

Levert av IdrettenOnline