Sykling

Om vinteren har klubben spinningtrening en gang i uken. Treningen gjennomføres på Stamina ved gressbanen hver onsdag kl. 18.30 til ca. kl. 20.00. Treningen starter opp etter høstferien, i uke 41. Vi har egen instruktør, og treningene er lagt opp for triatlonutøvere.

Spinning treningen ledes av Per Bergsjø.


Om sommeren har vi treningssamarbeid med TCK. Der er det tilbud 2 ganger i uken.

Tønsberg Triathlonklubb (TTK) og Tønsberg Cykkelklubb (TCK) etablerer samarbeid rundt sykkeltrening for veteran/mosjonister. Dette gjør at totalt 550 medlemmer vil kunne ta del i turer/trening på landeveissykkel og samtidig ha forsikringsdekning gjennom sin personlige utøverlisens i det respektive særforbund.

Samarbeidet omfatter 3 nivåer, A/B/C, hvor C er nivået med høyest intensitet/fart. TTK har ansvar for planlegging av onsdagstreningene for nivå B/C og TCK har ansvar for planlegging av søndag/langturer(A/B/C). Vi skal også se nærmere på hvordan TTK skal bidra på gruppe/nivå A. Gjennomføringen/organiseringen gjøres i fellesskap.

Treningstider er normalt onsdag kl. 18:00 og søndag kl. 10:00, fra Messehuset (gruppe/nivå A/B/C). Juli er feriemåned i forhold til organiserte treninger. Samarbeidet skal evalueres og revurderes etter høsten 2017. Grunnpilarene i samarbeidet er at man skal ha det forutsigbart, hyggelig og sikkert.

Se også:
https://www.facebook.com/groups/230715317074388/

https://drive.google.com/…/0B3C2T6LoROLyWG1ObDVTSG...

Theo Lakerveld har ansvaret for samarbeidet med TCK.


Bilde fra spinning trening vinteren 2017 :-)


Levert av IdrettenOnline