Sykling

Om vinteren har klubben spinningtrening en gang i uken. Treningen gjennomføres på Stamina ved gressbanen hver mandag kl. 19.15 til 20.30. Vi har egen instruktør, og treningene er lagt opp for triatlonutøvere.

Spinning treningen ledes av Per Bergsjø.


Om sommeren har vi treningssamarbeid med TCK. Der er det tilbud 2 ganger i uken.

Tønsberg Triathlonklubb (TTK) og Tønsberg Cykkelklubb (TCK) etablerer samarbeid rundt sykkeltrening for veteran/mosjonister. Dette gjør at totalt 550 medlemmer vil kunne ta del i turer/trening på landeveissykkel og samtidig ha forsikringsdekning gjennom sin personlige utøverlisens i det respektive særforbund.

Samarbeidet omfatter 3 nivåer, A/B/C, hvor C er nivået med høyest intensitet/fart. TTK har ansvar for planlegging av onsdagstreningene for nivå B/C og TCK har ansvar for planlegging av søndag/langturer(A/B/C). Vi skal også se nærmere på hvordan TTK skal bidra på gruppe/nivå A. Gjennomføringen/organiseringen gjøres i fellesskap.

Treningstider er normalt onsdag kl. 18:00 og søndag kl. 10:00, fra Messehuset (gruppe/nivå A/B/C). Juli er feriemåned i forhold til organiserte treninger. Samarbeidet skal evalueres og revurderes etter høsten 2017. Grunnpilarene i samarbeidet er at man skal ha det forutsigbart, hyggelig og sikkert.

Se også:
https://www.facebook.com/groups/230715317074388/

https://drive.google.com/…/0B3C2T6LoROLyWG1ObDVTSG...

Theo Lakerveld har ansvaret for samarbeidet med TCK.


Bilde fra spinning trening vinteren 2017 :-)

Powered by: Bloc