Velkommen til oss i Tønsberg Triathlon og vår Juniorgruppe!

Tønsberg triatlon ungdomsgruppe

Visste du at Norge har verdens beste triatleter? Kristian Blummenfelt har verdensrekorden på distansen halvironman. Så god trenger ikke du å være for å bli med oss, men triatlon er en kjempebra sport dersom du liker action, variasjon og å teste deg selv. Triatlon er også en veldig fin idrett å drive ved siden av andre idretter. Kanskje kan du allerede svømme- eller sykle – eller løpe. Uansett kan du prøve ut og lære alle disipliner hos oss i Tønsberg triatlon. Og det beste av alt er at det koster kun 50 kr å bli medlem og trene med oss! (Du kan komme på trening selv om du ikke ønsker å delta i konkurranser)

Er du født mellom 2009 og 2002 er du alltid velkommen på trening – vi har følgende tilbud:

Hver søndag har vi løpsintervaller med trener Hege F. Pedersen kl 12.00 i Vestskogen/Teie

Hver lørdag har vi tilbud om svømming i Tønsberg svømmehall kl 15.00-16.00. Den siste lørdagen i hver måned har vi egen svømmetrener (Liva Norling). Svømmehallen er åpen for at du kan svømme/bade også de andre lørdagene i måneden (da trenger du en voksen på kanten dersom du ikke er god til å svømme/ikke fellestreninger).

I februar har vi egen sykkelsamling. Vi er med på Tjømejoggen (2.5 eller 5 km løp) en søndag i måneden, se mer: http://tjome-lopeklubb.no/tjomejoggen/

I mars spanderer klubben trampolinehopp på Gravity for alle som har møtt på trening minst 10 ganger.

Målet for 2020 er å delta på Tønsberg triatlons eget arrangement: Tønsbergdysten lør 6. juni – sjekk ut Ungdomsdysten på våre hjemmesider: (her må hjemmesiden oppdateres) med arrangement under og linkes til dette.

 

Ungdomsdysten er ungdomsutgaven av Tønsbergdysten som foregår på Ringshaug lør 6. juni 2020:

For de født 2007-2003:  150 m svøm (i havet) – 5 km sykkel – 1,5 km løp

Det er gratis å delta, men man må melde seg på her: link til påmelding

(vi har også barnedysten for de aller yngste: 50 m svøm – 2 km sykkel – 500 m løp)

Om trenerne: Hver søndag har vi løpsintervaller med trener Hege F. Pedersen. Hege flere norske mesterskapsmedaljer for ungdom, junior og senior i friidrett (løp). Hun har vært sportslig leder og trener i IL i BUL i mange år og hun har vært leder for Sentrumsløpet og trenerprosjekter både i Oslo friidrettskrets og i Norges Friidrettsforbund. Hege har idrett grunnfag fra Norges Idrettshøgskole og jobber til daglig som lærer. Hun driver selv med triatlon, swimrun og mosjonsløp med bla 3 plass i Barcelona triatlon og 4 plass i ØTILLØ swimrun i Tyskland i år. Dersom du ønsker personlig treningsprogram i triatlon eller løp, kan Hege være behjelpelig. Hun er rekrutteringsansvarlig i styret i Tønsberg triatlon dette året. 

Den siste lørdagen i måneden har vi svømmetrening med Liva Norling, som selv har drevet med svømming siden hun var 3 år. Liva har tatt mange kurs som trener og leder for barn/unge i svømming og hun har jobbet som svømmeinstruktør i 4 år. Hun brenner for å trene barn/unge.

Treningsplan Tønsberg triatlon ungdomsgruppa

NB! Du må søke om medlemsskap i Facebook-gruppa «Tønsberg triatlon Ungdom» for oppdaterte beskjeder angående trening. For å delta på våre treninger, må du ha meldt deg inn i klubben og bli registrert med lisens (så du er forsikret). Du melder deg inn her: http://tonsbergtri.no/register/apply/application.rails

Medlemskap koster 50 kr.

Treningsplan 2020

Januar

Søndag 12 Tjømejoggen (dato ikke fastlagt)/langintervall på Teie

Søndag 19 Tjømejoggen/langintervall

Lørdag 25  Svømming med Liva

 

Februar

Søn 2 Langintervall på Teie

Søn 9 Spinning på Sprek

Lør 22 Svømming med Liva

Søn 23 Tjømejoggen

 

Mars

Søn 1 Gravity

Søn 8  Langintervall

Søn 15 Tjømekarusellen

Lør 21  Svømming med Liva

Søn 29  Langintervall/bakkeløp

 

April

Påskeferie – ingen trening

Søn 18  Kortintervall

Søn 25  Langintervall

 

 

Mai

Søn 3. mai  Kortintervall Nesskogen (bane)

Søn 10. mai  Langintervall

17. mai – ingen trening

23. mai – sykkel/svøm, øve til triatlon Ringshaug

31. mai – pinse

 

Lørdag 6. juni Ungdomsdysten Ringshaug triatlon (avslutning med grilling og premieutdeling)