Ringshaugsvømmen Aquathlon

Meld deg på her: https://signup.eqtiming.com/signup/ringshaugsvommen-2024/g295.43022?event=tbtriatlon

 

Dette er årets svømmekonkurranse i SJØEN. Vi inviterer til svømmekonkurranse med start fra Batteriholmen på Vallø og målgang på Ringshaugstranda. Konkurransen gjennomføres tirsdag 06/8-24 med fellesstart fra vannet kl. 18.00. Distansen er ca. 2400 meter.

Er dette noe for meg?

Dette kan være årets utfordring for alle som liker å svømme ute, enten man svømmer crawl eller en annen stilart.

Vi kan love deg et aldri så lite kick når du står i vannkanten og så vidt ser moloen på Ringshaug i det fjerne, og du fantaserer at du med i filmen ”Flukten fra Alcatraz”. Det vrimler litt av bein og armer i starten, men etter hvert blir det deg og bølgene mens målet nærmer seg tak for tak. Selv om det er følgebåter med, er det din jobb å navigere deg frem.Påmelding og priser

Trykk på linken øverst i høyre hjørne, alternativt på denne: Lenke.

Priser: 

    ·         350 kroner frem til 30. juli
    ·      40
    0 kroner fra 1. august til konkurransestart
 

Påmeldingsavgift tilbakebetales ikke ved eventuell avlysning. 

Sikkerhet og utstyr

 

Arrangøren stiller med noen følgebåter og kajakker. Du kan også få en partner til å padle bak deg hvis du ønsker det.

Det er påbudt med drakt pga. sikkerheten. Drakten isolerer mot kulde, gir oppdrift og gjør svømmingen lettere. Drakter kan kjøpes hos Europris eller Clas Ohlson for en rimelig penge, eller på diverse nettsider for mer proff utgave. 

Svømmeføtter, snorkel eller hansker er ikke tillatt. Neoprensokker er tillatt. Ta med egen badehette i lys eller kontrastfarge. Du bør bruke svømmebriller og smøre inn naken hud med vaselin el. i tilfelle brennmaneter.

Ved sjøtemperatur under 15 grader blir konkurransen avlyst.

Lisens og forsikring

Du stiller på eget ansvar og eventuelle forsikringer er ditt ansvar.

Klasser

Deltagere må være fylt 16 år. Klasseinndelingen er som følger.

  • Kvinner Junior
  • Kvinner Senior
  • Menn Junior
  • Menn Senior 

Premiering

De tre beste i hver klasse premieres.

Løype

Svømmingen starter ved Batteriodden på Vallø. Man svømmer nordover, mot Ringshaugstranda, på innsiden av en stor gul bøye litt sør for Furustrand Camping. Svømmingen skal være litt tøff, og banen blir ikke lagt om selv om det både blåser og bølger en del. Forventet sjøtemperatur er 17-19 grader. 

      

Praktisk informasjon      

Oppmøtested, registrering og etteranmelding er ved Moloen på Ringshaugodden, senest kl. 17.00. Obligatorisk pre-racemøte kl. 17.10. Du blir så kjørt i båt til startstedet, senest kl. 17.30. Start i vannet kl. 18.00. Gratis pølsefest for deltagere med familie etter konkurransen. Vel møtt!

Spørsmål og tilbakemeldinger

Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger er det fint om du sender en epost til arrangement@tonsbergtri.no, eller kontakter oss via Facebook.

Tidligere resultater