Klubbtøy

Klubben ønsker at medlemmene fronter klubben med klubbtøy, særlig på arrangementer.

Klubbtøy bestiller du selv fra Trimtex. 


Nytt bestillingsvindu vil komme i løpet av våren 2022


Slik bestiller du fra Trimtex:


Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/tønsbergtri19

Eller logg inn med teamkode: tønsbergtri19

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.


Generell info:

Tri-draktene er "alt i ett"-plagg. Drakten brukes rett på kroppen, oftest under våtdrakten på svømmeetappen. Den brukes også på sykkel og i løp ned til 14 grader uten noe utenpå (eliten går enda kaldere).

Plagget tørker på kort tid. Den har en liten lapp oftest kalt "padding" i rompa for å sitte mer behagelig på sykkelsetet og 2 små lommer bakpå ryggen.