Tønsbergtrippelen

Liker du å trene året rundt? Er du en allsidig mosjonist/idrettsutøver? Da bør du melde deg på Tønsbergtrippelen allerede nå, så får du flere treningsmål for neste sesong!

Tønsbergtrippelen består at følgende konkurranser

  • Tønsbergdysten triatlon 04/6-2023 - En sprint triatlonkonkurranse i flotte omgivelser. Du kan lese mer om arrangementet her.
  • Ringshaugsvømmen 15/8-2023 - En svømmekonkurranse i åpent vann, men i trygge rammer. Du kan lese mer om arrangementet her.
  • Kystleden halvmaraton 19/8-2023 - Et løp i fantastiske omgivelser på kyststien fra Horten til Tønsberg. Du kan lese mer om arrangementet her.

Meld deg på trippelen for 900 kroner, og spar ca. 200 kroner. Det selges kun 50 trippel-plasser, så vær rask! Du er også med som trippeldeltaker ved å melde deg på og fullføre hvert enkelt arrangement som inngår i trippelen.

Det blir premiering av de 3 beste i klassene kvinner og menn. Resultatene blir beregnet ved at man legger sammen tidene fra de tre arrangementene.Spørsmål og tilbakemeldinger

Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger er det fint om du sender en epost til arrangement@tonsbergtri.no, eller kontakter oss via Facebook.