NM Sølv og Gull i Supersprint - for en tur til Haugesund!

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 10. Jun 2018

Samtidig som vi hadde Tønsbergdysten hjemme ble det arrangert både Supersprint Cup og NM Sprint Junior i Haugesund. Her var Tønsberg Triathlonklubb representert med fem utøvere. 

Jesper Hammelow-Berg Skelland, Tinus Bergh Pedersen og Sebastian Wernersen deltok i Supersprint som består av 375 meter svømming, 10 km sykkel og 2,5 km løping. Sebastian tok komandoen fra start og ledet etter svømmingen. Ut på sykkel lå han i en gruppe med 3 andre, men ut på løp avgjorde han med et solid rykk og la alle andre bak seg. Det ble en vel fortjent seier til Sebastian som stadig leverer gode resultater. Jesper gjorde en god svøm, men fikk det litt tungt videre i løpet og ender på en 9. plass. Tinus kom opp av vannet rett bak Jesper, men kom forbi på sykkel, avanserte videre på løp og kom inn på en flott 5. plass.

NM Sprint Junior:
Mange hadde gledet seg til årets NM for Junior og muligheten til å møte de beste i landet.
Fra vår klubb var Fannar Thor Heiduson og Cedrik Bakke Christophersen klare til kamp. Cedrik er første års junior og ny i Sprint distansen som er 750 meter svøm, 20 km sykkel og 5 km løp. Soleklar favoritt var Vetle Bergsvik Thorn som er fra Bergen, er siste års junior og en av landes beste triathleter. Som ventet tok Vetle ledelsen fra start og fikk en god luke bak seg. Etter han kom Cedrik og Erik opp av vannet. De har konkurrert tett igjennom hele fjoråret og kunne igjen presse hverandre under hele løpet. Ut på løp klarte Cedrik og få en luke og økte avstand inn mot mål. Dermed kunne Cedrik juble over et NM-Sølv og en veldig godt gjennomført løp. Fannar fikk det litt tungt på svøm og havnet litt bakpå. Han måtte jobbe hardt videre for å ta igjen utøvere på sykkel og løp. Fannar ender på en 7. plass og vet at han kan ta steg opp på listen med litt forbedring på svømmedelen.


Haugesund har vist seg fra sitt beste, med sol, varme og en tøff konkurranse.
Neste helg skal det konkurreres igjen og da står HoveTri i Arendal for tur.
Vi gleder oss!!

Foto: Mikal IdenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.