7-fjellsturen gjennomført i strålende vær

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 28. Okt 2017

Det var mange smilende ansikter i målområdet :-) Klubben fikk mange gode tilbakemeldinger, både på arrangement og løype. Det er hyggelig å kunne tilby et gratis løp som er åpent for alle. Det skal vi fortsette med!

Dette er et mosjonsløp hvor alle er vinnere! Vi er ikke veldig opptatt av resultater, men de som vil sjekke tiden sin kan gå inn her.

Takk til alle som bidro til at dette ble et flott arrangement. Med Jørn Willy i spissen var det en fin gjeng som sørget for merking av løyper, tidtaking, drikkestasjon, løypesoper, kakebaking, skadetransport og rigging/nedrigging.  
7-fjellsturen i morgen - praktisk info

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 27. Okt 2017

Parkering. Husk at vi kan ikke parkere på parkeringsplassen til Kiwi, men vi kan parkere ved idrettsbanen og skolen. Vi kan også parkere hos Visma.

Registrering og etteranmelding. Når du kommer må du registrere deg i sekretariatet og skrive startnummeret ditt på håndbaken. Rop ut nummeret ditt når du kommer i mål, slik at tidtaker for klokket deg inn. Hvis du vil etteranmelde deg gjør du det i sekretariatet. Sekretariatet åpner kl. 11.00 ved Kiwi.

Gule vester. Det er fint om de som kjenner løypa tar på gule vester, slik at de som er usikre på løypa kan følge en gul vest.

Løypa. Løypa er merket med røde og hvite bånd, og noen piler for å markere retning. Hvis du er i tvil om hvor løypa går, løft blikket og se etter båndene.

Forholdene. Det er veldig vått og glatt noen steder, så regn med å bli våt og vær forsiktig. Nevner spesielt et sted i første skogsparti hvor man hopper ned på noen planker – de er ofte ekstremt glatte. Bergene er glatte og enkelte partier med leire er svært glatte.

Drikkestasjon.  Vann og saft serveres når du er halvveis, i det du løper ut på gamle E-18 og svinger nordover

Mobiltelefon. Ta med mobiltelefon i tilfelle du eller andre skulle få problemer eller uhell.1 Kommentar

7-fjellstur 28 oktober 2017

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 6. Okt 2017

Bli med på årets 7-fjellstur. Gratis, og åpent for alle. Start kl. 12.00 på gamle Barkåker stasjon lørdag 28/10. Les mer om arrangementet her.
Klubbmesterskap 2017

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 16. Sep 2017

Etter at det hadde regnet i 10 dager dukket solen frem, og forholdene for årets klubbmesterskap kunne ikke vært bedre. 18 grader på land, 16 grader i vannet, lett bris fra nordøst, strålende sol, ingen bølger og ingen maneter :-)

26 medlemmer fullførte i bra stil. Mange smilende ansikter i målområdet. God støtte fra ivrige supportere :-) Resultatene finner dere her.

Tusen takk til Tone Heggberget og alle dere andre som stilte til dugnad for et flott arrangement. Nå ser vi frem til kveldens medlemsfest!
Strålende internasjonal innsats av juniorene våre

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 5. Sep 2017

Lørdag 2/9-17 deltok Tinus, Sebastian, Alf og Cedrik i SuperSprint i Fredricia/Danmark.  En proff og artig konkurransehelg i mange disipliner. Vi er spente og kjenner ikke de andre som stiller til start på samme måte som hjemme. På svømming henger Sebastian og Cedrik godt med fra start, men får merke farta til de beste på vei tilbake fra runding. Alf har fortsatt vond skulder og mister litt her. Tinus får også merke at feltet er større og konkurrentene er noen år eldre. Opp fra svøm er Sebastian og Cedrik ca 24 sek bak tetgruppen. Cedrik kommer godt avgårde på sykkel og jager på tetgruppa de første to rundene før han får kontakt. Sebastian blir liggende i gruppe to. Alf klarer etter mye jobb å kjøre seg opp til gruppe to og kommer inn i T2 med Sebastian og en passe stor gruppe. Tinus blir liggende litt bak og må jobbe mye alene. Ut på løp er Cedrik sist ut i en tetgruppe på 5 stk, men gjør et rykk etter 500 meter og får luke. Denne klarer han å kontrollerer inn til mål og vinner, selv om de kom jagende sterkt mot slutten. Sebastian har fått tidsstraff og må stoppe å sone 10 sek straff. Han kommer kjapt igang på løp og fullfører på en fin 7 pl. overall og 2. pl i sin gruppe. Alf får 9 pl. overall og 4. pl i gruppa. Etter solid løp fra Tinus kommer han inn på 16. pl overall og 6 pl. i gruppa. Alle har gjort solide løp og kan si seg god fornøyd! Belønningen er premier, massasje, cola og burger 😊 All grunn til å smile!
Ringshaugsvømmen ble gjennomført i friske og flotte omgivelser

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 16. Aug 2017

Tirsdag 15/8 ble Ringshaugsvømmen arrangert i friske og flotte omgivelser. Været var bra, men det blåste opp før konkurransen startet. Det ble en tur i mye bølger og vanskelig sikt, men alle smilte da de kom opp av vannet.

57 utøvere var påmeldt, 52 startet og 52 fullførte. Etter svømmingen var det pølsefest i målområdet :-)

Tusen takk til Bjørn, Cesilie og de andre som bidro på dugnad for en flott gjennomføring. Det var mange positive tilbakemeldinger, og mange smil i målområdet. 

Resultatene finner dere her.

Bilder finner du her.

Tønsbergs Blad var på besøk, og de skrev denne fine artikkelen om arrangementet (krever TB+).
Flott innsats i Kristinaløpet

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 3. Jul 2017

Klubbens medlemmer markerte seg i Kristinaløpet. Jonathan Vedvik vant 5-kilometeren på tiden 15.50. Leona Vedvik løp inn til tredjeplass i kvinneklassen etter en sterk avslutning. Vi gratulerer!

I 10-kilometeren vant Henrik Johansen klassen M45-49, og Jørn Willy Olafsen vant klassen M65-69. Ellers var det mange gode tider både på 5- og 10 kilometeren.

Komplette resultater finner du her.

Tønsbergs Blad skrev en fin artikkel etter løpet, og den finner du her (Tb+).
Kystleden halvmaraton

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 3. Jul 2017

Det er ikke så lenge til Kystleden halvmaraton går av stabelen. Sett av 19. august 2017, og bli med! Få med venner, heng opp plakaten på jobben og gjør hva du kan for å få med løpere. Dette er et flott arrangement, en veldig fin løype og en god inntektskilde for klubben.

Les mer om arrangementet her. Der finner du løypebeskrivelse og flotte bilder fra hele trasseen.
Fantastisk innsats av ungdommene i Østfold

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 25. Jun 2017

Kjempebra innsats av alle som stilte til start i Sarpsborg søndag 25/6. Erik fra Haugesund var sterk og tok førsteplassen, men Sebastian tok en sterk andreplass. Tinus kom på 4. plass og vant sin klasse. Alf valgte å stå av pga vond hals og feber. Cedrik har knekt kravebenet og stilte heller ikke til start. Grattis til alle sammen!

Veldig trist at Cedrik skadet seg tidligere i uken, men vi ønsker ham lykke til med rehabiliteringen. Vi er sikre på at han kommer sterkt tilbake!
Bytri 2017 avlyses

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 21. Jun 2017

Bytri er et omfattende og komplekst arrangement. Selv med et enklere løypevalg ville Bytri medført stengte veier deler av dagen, og med få deltagere blir ulempene for andre større enn gleden for de som deltar og ser på. Basert på antall påmeldte pr. 19. juni velger derfor Tønsberg Triathlonklubb å avlyse årets Bytri. Alle påmeldte vil få refundert deltageravgiften

Vi opplever at antallet triatlonkonkurranser øker samtidig som interessen blant folk flest synes å være litt mindre. Vannkvaliteten har fått stor oppmerksomhet, og vi har respekt for at mange kvier seg for å melde seg på når det senest forrige uke ble målt for høye verdier i området mellom Rakkevik og Rosanes.

Vi vil evaluere fremtiden for Bytri. Arbeidet med Bytri har gitt nyttige erfaringer som klubben tar med seg videre i andre arrangement. Ringshaugdysten er en tradisjonsrik triatlonkonkurranse som ble gjennomført i flotte rammer søndag 18. juni. Det er et vesentlig enklere arrangement og vi tar sikte på å utvide Ringshaugdysten neste år. I tillegg arrangerer vi Kystleden halvmaraton i samarbeid med Oseberg Skilag 19. august.

Takk til de som meldte seg på, eller på annen måte så frem til Bytri. Vi beklager at det ikke blir Bytri i år men satser på at vi finner en annen anledning til å svømme, sykle og løpe med dere. Ha en sprek sommer!
Ringshaugdysten Triatlon gjennomført i strålende vær

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 18. Jun 2017

Årets Ringshaugdysten ble gjennomført i fantastisk vær, under flotte forhold og med mange glade mennesker. Arrangementet gikk strålende, med særdeles bra prestasjoner. Mange fikk personlige rekorder på løypa.

Spesielle gratulasjoner til klubbens Cedrik Bakke Christophersen som beste herre og Julie Andresen som beste dame. Spesielt takk til alle som stilte til dugnad og gjorde dette til en herlig dag for utøverne.

Hyggelig at Tønsbergs Blad kom innom og skrev en fin artikkel i dagens nettavis, og den kan du lese her.

Resultatene finner du her.

Takk også til Ole Henrik Henriksen og Sigrid Gohli Jordhøy som gjorde en fantastisk jobb som fotografer, og filmet med drone.

En kort video fra arrangementet kan du se her.

Bilder fra start- og målområdet kan du se her.

Bilder fra svømmeetappen kan du se her.

Bilder fra sykkeletappen kan du se her.

Bilder fra løpeetappen kan du se her.
Klubben markerte seg i Hove Tri

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 11. Jun 2017

Flott innsats av alle på Hove Tri lørdag 10/6. Mange av våre medlemmer gjennomførte lang løype for første gang. Jeg tror vi var klubben med flest deltagere. Spesielt var juniorene en stor gruppe med strålende innsats av alle. Gratulerer til Cedrik og Sebastian med 1. og 3.plass i supersprint. Vi gratulerer jentene Nadja og Hanna med delt andreplass i sprint, dette i en klasse med 125 damer til start :-) Ellers var mange av våre voksene godt oppe på listene både i forskjellige aldersgrupper og over all.
Vi avsluttet dagen med hyggelig grilling, takk til Kjetil og Paul for organisering av hytter ++

Her finner du resultatene: http://live.ultimate.dk/desktop/front/index.php?ev...

Sesonstart for ungdommene og NM sprint i Bryne

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 9. Jun 2017

Lørdag 3. juni startet konkurransesesongen for juniorene på Bryne. Et stykke å reise, men likevel stilte tre av våre til start. Det var et sterkt felt, med de beste i landet på startstreken.

I klassen G13-14 fikk Tinus Bergh-Pedersen sølv. Det var en meget sterk prestasjon av Tønsberg-gutten.
I klassen G 15-16 fikk Cedric Bakke Christoffersen også sølv. Han måtte se seg slått av en løpssterk Filip Meo fra Røa. Sebastian Wernersen tok en svært imponerende 5 plass i dette sterke feltet. Sebastian har hatt en veldig fin utvikling i år, og hevder seg nå helt i Norgestoppen sammen med Cedrik og Tinus.

I følge sikre kilder var våre juniorer fornøyde med et fint arrangement og med at konkurransesesongen i gang. Vi gratulerer Tinus, Cedrik og Sebastian med flott innsats.

Gratulerer også til Hjalmar som gikk av med seier i NM Sprint, M65. Flott levert!

Nye nettsider

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 8. Jun 2017

Klubben har etablert nye nettsider. Den nye løsningen gjør det enklere å legge ut nye artikler, og endre på eksisterende innhold. Den åpner også for at mange av medlemmene kan bidra med innhold, slik at det blir litt mer aktivitet på sidene.

Det meste av innholdet fra de gamle sidene er kopiert over, men det er sikkert noe som mangler. Vi vil bruke de neste ukene på å kvalitetssikre og oppdatere innholdet.

Arbeidet med nye nettsider er gjort på dugnad (som all den andre jobben som gjøres for klubben :-) ). Vi har gjort vårt beste, men det er helt sikkert ting som kan bli bedre. Kom gjerne med innspill hvis du føler at noe mangler, eller hvis du synes det er vanskelig å finne frem.

BDO-mila i Tønsberg

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 8. Jun 2017

Tradisjonen tro ble BDO-mila arrangert i Messeområdet onsdag 7/6-17. Mange av medlemmene var med og imponerte med sterke løpstider. Jonatan Vedvik og Cedrik Bakke Christophersen kom begge på pallen og slo blant annet Finn-Hågen Krogh, en av Norges mest profilerte langrennsløpere. Imponerende! Ole Petter Fjeld fra Tønsberg Friidrettsklubb vant løpet.

Mange andre medlemmer imponerte også med gode tider. Ta en titt på resultatlistene her.

(Foto: Reidar Lindqvist, Tønsbergs Blad)
Resultater fra Gunder Tri 2017

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 8. Jun 2017

Da er årets Gunder Tri gjennomført i fint, men litt skiftende vær. Ca. 20 av de 40 som hadde svømt stilte til start. Gratulerer til Ivan og Cedrik som vant henholdsvis sprinten og supersprinten. Gratulerer til alle dere andre også som fullførte i bra stil :-) Resultatene finner dere her: Resultater GunderTri 2017.pdf

Svømmebøyene er lagt ut

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 2. Jun 2017

Da er svømmebøyene på Ringshaugstranda lagt ut :-) Svømmehallen stenger snart, så nå er det sjøen som gjelder.
GunderTri svømming gjennomført

Postet av Tønsberg Triathlonklubb den 2. Jun 2017

Tirsdag 6/6 gjennomføres resten av konkurransen på Ringshaugstranda. Oppmøte ved parkeringsplassen nærmest moloen senest kl. 17.30. Første start går kl. 18.00 (Supersprint). Sprinten starter når supersprinten er ferdig. Svømmetidene er grunnlaget for jaktstarten. Husk at alle må melde seg på konkurransen via linken under. Konkurransen går i løypene til Ringshaugdysten og Juniordysten. Legger ut litt mer informasjon om løypene etter hvert.

Resultater fra svømmingen, og grunnlaget for jaktstarten finner du her

Resultater svømming GunderTri per 20170601.pdf